Το χαμόγελο φαίνεται να είναι ένα μέσο που μας κάνει περισσότερο συμπαθείς ενώ ταυτόχρονα είναι και… μεταδοτικό! Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι που είναι χαρούμενοι και θα ήθελαν να γελάσουν, το αποφεύγουν γιατί ντρέπονται για το χαμόγελό τους. Αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα και με επιτυχία ξεκινώντας από τον καθαρισμό και την λεύκανση των δοντιών σας.

Δείτε πρώτα τον Οδοντίατρό σας.

Ξεκινήστε σωστά! Κάντε έναν επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών σας αφού με αυτόν γίνεται ταυτόχρονα η κλινική εξέταση και των δοντιών και όλου του στόματος. Ο Οδοντίατρός σας θα ελέγξει την υγεία των ούλων σας και θα ψάξει εάν χρειάζεστε κάποιο σφράγισμα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων προτού προχωρήσετε στη λεύκανση είναι το πιο ασφαλές για το στόμα σας.

Λεύκανση στο ιατρείο ή στο σπίτι;

Τα δόντια σκουραίνουν και αδυνατίζουν με την πάροδο της ηλικίας και η αλλαγή αυτή του χρώματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Όμως αυτή εξαρτάται εκτός από την ηλικία και από τις διατροφικές συνήθειες του ατόμου όπως φυσικά και από το κάπνισμα. Λευκαντικές οδοντόκρεμες και σκευάσματα όπως και προϊόντα που διαφημίζονται στην τηλεόραση και πουλιούνται στα φαρμακεία δεν έχουν αξιόλογα αποτελέσματα και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν φθορά στην αδαμαντίνη των δοντιών. Πριν ξεκινήσετε μια θεραπεία λεύκανσης στο ιατρείο ή στο σπίτι μάθετε πώς να διατηρείτε το χαμόγελό σας λαμπερό. Ρωτήστε τον Οδοντίατρό σας για τον τρόπο και το είδος της λεύκανσης όπως και πόσο συχνά πρέπει να την κάνετε.

Με ποιο τρόπο μπορώ να αποκτήσω το χαμόγελο που ονειρεύομαι;

Στην σύγχρονη Οδοντιατρική της Κλινικής Smile Ahead η θεραπεία της λεύκανσης ξεκινά μετά από λεπτομερή εξέταση του στόματος του ασθενή και καθαρισμό των δοντιών του. Αμέσως μετά ακολουθεί η στίλβωση της αδαμαντίνης με βουρτσάκια και λαμβάνεται το χρώμα που έχουν εκείνη τη στιγμή τα δόντια του. Η εικόνα καταγράφεται σε φωτογραφία για να γίνει η σύγκριση της εικόνας μετά τις 2 εβδομάδες που ολοκληρώνεται ο κύκλος της λεύκανσης στο ιατρείο. Έτσι ο ασθενής έχει μια πιο αντικειμενική εικόνα της διαφοράς του χρώματος και της λάμψης που θα απολαμβάνει πλέον. Η μέθοδος αυτή έχει αποδειχθεί με τα χρόνια η πιο αποτελεσματική, άμεση και εντυπωσιακή.

Η λεύκανση είναι μια προηγμένη διαδικασία στην όποια το ειδικό gel λεύκανσης ενεργοποιείται άμεσα από τη δέσμη φωτός της ειδικής λάμπας και διεισδύει στην ήδη καθαρισμένη και γυαλισμένη αδαμαντίνη για να έχει την καλύτερη δράση. Το υλικό εφαρμόζεται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών σε 6 με 8 δόντια ανά οδοντικό τόξο, ανάλογα με το εύρος του χαμόγελου. Ολοκληρώνεται σε δύο επισκέψεις με διαφορά 1 εβδομάδας και κάθε συνεδρία διαρκεί 45 με 60 λεπτά. Ενδείκνυται σε όλους τους ασθενείς αλλά κυρίως σε καπνιστές και σε ασθενείς που επιζητούν άμεση αλλαγή στο χαμόγελό τους. Θεωρείται η πλέον σύγχρονη μέθοδος λεύκανσης δοντιών.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβάμαι;

Όταν η λεύκανση γίνεται από Οδοντιάτρους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα ενδεδειγμένα για την περίπτωση υλικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το gel της λεύκανσης δεν προκαλεί καμία φθορά στα δόντια. Άλλωστε, η Κλινική Smile Ahead, έχοντας αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, λαμβάνει κάθε χρόνο από το 2014 την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO 9001, η οποία εγγυάται την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών της στην Ελλάδα και διεθνώς.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα ραντεβού ή για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Γραμματείας μας ☎ 210 600 80 20