ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η Aισθητική Oδοντιατρική καλύπτει σήμερα ένα μεγάλο εύρος αναγκών της στοματικής υγείας που περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως η λεύκανση δοντιών, οι όψεις ρητίνης, οι αισθητικές εμφράξεις, οι ολοκεραμικές στεφάνες κ.ά.

Στην Κλινική Smile Ahead οι υπηρεσίες Αισθητικής Οδοντιατρικής όπως η Οδοντική χειρουργική, η Ενδοδοντία, η Περιοδοντολογία και η Προσθετική ασκούνται στην αντίστοιχη αίθουσα Οδοντιατρικής από έμπειρους και εξειδικευμένους Οδοντιάτρους.

Η Οδοντική χειρουργική περιλαμβάνει τα λευκά σφραγίσματα ρητίνης, τα ένθετα σφραγίσματα πορσελάνης, την λεύκανση δοντιών κ.ά. Η Ενδοδοντία περιλαμβάνει την θεραπεία νεκρών ριζών ή δοντιών και ασκείται με την βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών ανίχνευσης του ακρορριζίου που βοηθούν στην ακριβή εντόπισή του. Η Περιοδοντολογία ασκείται από την απλή της μορφή μέχρι την μικροχειρουργική με την χρήση οστικών μοσχευμάτων και μεμβρανών. Τέλος η Προσθετική, περιλαμβάνει την κατασκευή όψεων πορσελάνης, στεφανών πορσελάνης και ζιρκονίας όπως και στεφανών Ε-max με ειδική διαστρωμάτωση. Στην Προσθετική ανήκουν ακόμη και οι ειδικές κατασκευές από πορσελάνη ή ζιρκονία που θα τοποθετηθούν πάνω από εμφυτεύματα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις εργασίες μας είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς προδιαγραφές (ADA, EU). Το ίδιο ισχύει και για τα υλικά που χρησιμοποιούν τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε. Για την υποδομή και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η Κλινική πιστοποιείται από το 2014 με σήμα ποιότητας κατά ISΟ 9001:2015 – SWISS CERT.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Το λαμπερό χαμόγελο είναι συνώνυμο της στοματικής υγείας. Αν και η λεύκανση των δοντιών είναι μία απλή διαδικασία, πρέπει εντούτοις να τηρεί αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει ένα υγιές και εξαιρετικό αποτέλεσμα, άμεσα και σε διάρκεια. Στην Κλινική Smile Ahead το εγγυόμαστε.

Μάθετε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ – ΕΝΘΕΤΑ

Οι αισθητικές εμφράξεις και οι όψεις ρητίνης βελτιώνουν το χαμόγελό σας εύκολα και γρήγορα εξασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε τα προβλήματά σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως αποτελούν και την οικονομικότερη λύση για τον ασθενή.

Μάθετε περισσότερα

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ E.MAX

Οι ολοκεραμικές όψεις σήμερα είναι η λύση που επιλέγουν για ένα τέλειο χαμόγελο πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η αντοχή τους και το εξαιρετικά φυσικό τους αποτέλεσμα, τις κάνουν την τέλεια επιλογή για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας.

Μάθετε περισσότερα

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ (e.max-Ζιρκονία)

Οι ολοκεραμικές στεφάνες αποτελούν για εσάς τη λύση της μέγιστης αντοχής για να αποκαταστήσετε το χαμόγελό σας με ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Η απουσία μεταλλικού σκελετού τις καθιστούν ιδανικές για αποκαταστάσεις στα πρόσθια δόντια και αποτελούν διαχρονική εγγύηση.

Μάθετε περισσότερα