ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ E.MAX

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Οι ολοκεραμικές όψεις σήμερα είναι η λύση που επιλέγουν για ένα τέλειο χαμόγελο πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η αντοχή τους και το εξαιρετικά φυσικό τους αποτέλεσμα, τις κάνουν την τέλεια επιλογή για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ;

Εάν θέλετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα για να κλείσετε το κενό ανάμεσα στα δόντια σας ή να βελτιώσετε το σχήμα, το χρώμα ή την υφή ενός δοντιού, οι ολοκεραμικές όψεις είναι η ιδανική επιλογή. Σε συνεργασία με τον ιατρό της Κλινικής μας, θα σχεδιάσουμε μαζί το τέλειο χαμόγελο για εσάς, ειδικά προσαρμοσμένο στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα των δοντιών σας. Οι ολοκεραμικές όψεις είναι μία γρήγορη διαδικασία, με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Συγχρόνως προσφέρει την ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια σας.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ;

Η ανθεκτικότητα των ολοκεραμικών όψεων είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου. Η διάρκεια ζωής τους ξεπερνάει τα 15 έτη με την κατάλληλη προστασία. Οι όψεις έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε ραγίσματα ενώ δεν απορροφούν χρωστικές και έτσι το αισθητικό τους αποτέλεσμα διατηρείται αναλλοίωτο στον χρόνο. Εάν υπάρχουν προβλήματα βρυγμού συνιστάται η χρήση νάρθηκα νυχτερινού βρυγμού αμέσως μετά την τοποθέτηση των όψεων.

Στην Κλινική μας χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα συμβατικά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να μένει αναλλοίωτο και το χαμόγελό σας.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Οι ολοκεραμικές όψεις είναι λεπτές επικαλύψεις των δοντιών που κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κεραμικά υλικά (πορσελάνες) και συγκολλώνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Οι ολοκεραμικές όψεις e.max, τις οποίες χρησιμοποιούμε στην Κλινική Smile Ahead, κατασκευάζονται από διπυριτικό λίθιο, ένα πρωτοποριακό κεραμικό που προσφέρει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα και παρουσιάζει 2,5 έως 3 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με άλλα υαλοκεραμικά υλικά.

Οι ολοκεραμικές όψεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω του εξαιρετικά φυσικού αποτελέσματος το οποίο προσφέρουν για ένα όμορφο χαμόγελο.

Η τοποθέτηση ολοκεραμικών όψεων συνιστάται σε πολλές περιπτώσεις μεταξύ των οποίων η βελτίωση του χαμόγελου ενός ασθενή, το κλείσιμο κενών ανάμεσα στα δόντια, η συμπλήρωση τμήματος δοντιού, η διόρθωση του χρώματος ενός δοντιού, η διόρθωση του σχήματος και της υφής ενός δοντιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις συνιστάται και σε ασθενείς που θέλουν ένα τέλειο χαμόγελο χωρίς ορθοδοντική θεραπεία.

Το άριστο φυσικό αποτέλεσμα αλλά και η μηδενική απορρόφηση χρωστικών από το υλικό των ολοκεραμικών όψεων είναι δύο από τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής. Παράλληλα, οι ολοκεραμικές όψεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω της ευκολίας στην εφαρμογή τους με ελάχιστη προετοιμασία ή τρόχισμα του δοντιού, ενώ η ανθεκτικότητα των ολοκεραμικών όψεων είναι σημαντική και η διάρκεια ζωής τους ξεπερνάει τα 15 έτη με την κατάλληλη προστασία.

Με την σωστή τοποθέτηση και τεχνική αλλά και την χρήση πιστοποιημένων υλικών, οι ολοκεραμικές όψεις μπορεί να διαρκέσουν πολλά χρόνια. Με την κατάλληλη προστασία αργότερα, η διάρκεια ζωής τους μπορεί να ξεπεράσει τα 15 έτη. Οι όψεις έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε ραγίσματα ενώ δεν απορροφούν χρωστικές και έτσι το αισθητικό τους αποτέλεσμα διατηρείται αναλλοίωτο.

Στην Κλινική μας χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα συμβατικά υλικά. Ο ασθενής πρέπει να συνεχίζει την καθημερινή φροντίδα των δοντιών του και μετά την τοποθέτηση ολοκεραμικών όψεων.

Η σωστή τοποθέτηση ολοκεραμικών όψεων απαιτεί μικρή ή και καμιά φορά ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια. Αυτό σημαίνει, πως σε κάθε περίπτωση ελαχιστοποιείται η ανάγκη για υπερβολικό τρόχισμα του δοντιού.

Η λεύκανση των δοντιών συνιστάται πριν την εφαρμογή των ολοκεραμικών όψεων. Ο λόγος είναι αφ’ ενός ότι το υλικό των ολοκεραμικών όψεων (πορσελάνη) δεν απορροφά το υλικό της λεύκανσης και αφ’ ετέρου ότι είναι προτιμότερο να έχουν λευκανθεί προκαταβολικά τα δόντια για να γίνει ακόμα πιο λαμπερή η όψη της πορσελάνης.

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ανησυχία παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τους ιατρούς της Κλινικής μας.