ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο Ιατρείο Smile Ahead, Αισθητική Προσώπου και οι θεραπείες της, όπως το Υαλουρονικό Οξύ, το Botox, η Μεσοθεραπεία και τα Νήματα, γίνονται με βαθιά γνώση της δομής του προσώπου. Μπορούμε να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα στην συγκεκριμένη θεραπεία ή σε συνδυασμό αυτών που θα σας προσφέρει ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

Οι ενέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου είναι σηµαντικός σύμμαχος στην διατήρηση της νεανικής εικόνας τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Στο Ιατρείο Smile Ahead, η μελετημένη εφαρμογή του Υαλουρονικού Οξέος, του Botox και των Νημάτων, συμπληρώνει την στοματική αποκατάσταση και συμβάλλει στην τελική συνολική αισθητική του προσώπου. Τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά όταν χρησιμοποιηθούν οι νέες τεχνικές της Μεσοθεραπείας.

Από χρονικής πλευράς, οι ενέσιμες θεραπείες πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε έξι (6) με δέκα (10) μήνες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, την περιοχή που εφαρμόζεται και την τεχνική που χρησιμοποιείται.

Τα αποτελέσματα μιας θεραπείας Αισθητική Προσώπου είναι μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακά, εάν έχει προηγηθεί αποκατάσταση της φυσιολογικής σύγκλεισης των δοντιών. Επαναφέροντας την σωστή κάθετη διάσταση του προσώπου, ενεργοποιούνται οι υποκείμενοι μύες και αυτοί με την σειρά τους επαναφέρουν τον χαμένο μυϊκό τόνο. Έτσι, η εφαρμογή ενέσιμης θεραπείας αμέσως μετά θα έχει ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα και για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Μία γρήγορη και ανώδυνη λύση για την ανάπλαση του προσώπου, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο, με στόχο την τοπική αύξηση όγκου και το σβήσιμο των ρυτίδων.

Μάθετε περισσότερα

BOTOX

To BOTOX είναι ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που αδρανοποιεί τις συσπάσεις των μιμικών μυών. Όταν χορηγείται για αισθητικούς λόγους δεν έχει καμία παρενέργεια γιατί περιορίζεται τοπικά στους μύες. Η χρήση του δεν απαιτεί την χορήγηση τοπικής αναισθησίας.

Μάθετε περισσότερα

ΝΗΜΑΤΑ

Μία γρήγορη και ανώδυνη λύση για την ανάπλαση του προσώπου, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο, με στόχο την τοπική αύξηση όγκου και το σβήσιμο των ρυτίδων.

Μάθετε περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Mία μη επεμβατική τεχνική, κατά την οποία γίνεται έγχυση ουσιών στο μεσόδερμα, με στόχο την αναζωογόνηση και τη θρέψη του δέρματος. Χαρίζει ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μάθετε περισσότερα