ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία ανώδυνη και γρήγορη μέθοδος που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, στη μείωση των λεπτών γραμμών και στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος.

Σε νεότερες ηλικίες ενδείκνυται για ενυδάτωση, λάμψη, διατήρηση της νεότητας του δέρματος και καθυστέρηση εμφάνισης ρυτίδων.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΙΜΑ;

Ναι, γίνεται. Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να γίνει με ετερόλογο παράγοντα, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός ουσιών με θεραπευτικές ιδιότητες όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και συνένζυμα. Ωστόσο, μπορεί να γίνει και με αυτόλογο παράγοντα. Για αυτήν τη μέθοδο χρησιμοποιείται μία μικρή ποσότητα αίματος από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενή και απομονώνονται και συλλέγονται με ειδικό τρόπο από το αίμα (με φυγοκέντρηση) οι αναζωογονητικοί παράγοντες που θα χρειαστούν.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ιατρούς μας.