ΝΗΜΑΤΑ

LIFTING ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΓΙΝΕΤΑΙ;

Τα νήματα προσώπου COG, γνωστά και ως αναίμακτο lifting, είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για εκείνους που θέλουν να αντιμετωπίσουν μία ήπια χαλάρωση στο πρόσωπό τους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι κατασκευασμένα από 100% βιοδιασπώμενα υλικά που απορροφώνται σταδιακά από τον οργανισμό και χρησιμοποιούνται για να βελτιωθεί η χαλάρωση στο πρόσωπο και το περίγραμμά του χωρίς χειρουργική επέμβαση.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η διαδικασία θεραπείας με νήματα προσώπου είναι ανώδυνη. Στη σημείο εισόδου της βελόνας γίνεται τοπική αναισθησία και έτσι ελαχιστοποιείται οποιαδήποτε αίσθηση πόνου. Είναι μία γρήγορη θεραπεία μετά την οποία επιτρέπεται η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, σε αντίθεση με το χειρουργικό lifting προσώπου, η θεραπεία με νήματα δεν αφήνει σημάδια ή ουλές και το αποτέλεσμα που προσφέρουν διαρκεί έως και 24 μήνες.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Τα νήματα προσώπου COG είναι κατασκευασμένα από 100% βιοδιασπώμενα υλικά που απορροφώνται σταδιακά από τον οργανισμό και χρησιμοποιούνται για να βελτιωθεί η χαλάρωση στο πρόσωπο και στο περίγραμμά του χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι γνωστά και ως αναίμακτο lifting καθώς είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για εκείνους που θέλουν να αντιμετωπίσουν μία ήπια χαλάρωση στο πρόσωπό τους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας με νήματα προσώπου είναι, πως πρόκειται για μία εξαιρετικά ασφαλή, ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματός του. Η θεραπεία με νήματα προσώπου έχει άμεσα αποτελέσματα χωρίς να απαιτείται αποθεραπεία ή νοσηλεία. Δεν αφήνει σημάδια ή ουλές, σε αντίθεση με το χειρουργικό lifting προσώπου, ενώ το αποτέλεσμα που προσφέρουν διαρκεί έως και 24 μήνες.

Η θεραπεία με νήματα προσώπου ενδείκνυται για την μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Στην Κλινική Smile Ahead χρησιμοποιούμε τα νήματα COG, τα οποία είναι γνωστά ως ανορθωτικά νήματα.

Τα νήματα COG προσφέρουν άμεση ανόρθωση στο πρόσωπο ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου εσωτερικά και έτσι αποκαθίσταται η σφριγηλότητα του προσώπου. Παράλληλα, η παραγωγή κολλαγόνου που επιτυγχάνεται προλαβαίνει και την χαλάρωση.

Η εφαρμογή των νημάτων προσώπου μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε περιοχή του. Ενδεικτικά, αξιοποιούνται συνήθως στο οβάλ του προσώπου και στις παρειές, για να αποκτήσει το πρόσωπο μία νεανική όψη και η επιδερμίδα να δείξει πιο σφριγηλή. Παράλληλα, τα νήματα προσώπου έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στις περιοχές γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τον λαιμό.

Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε ασθενή, η διάρκεια των αποτελεσμάτων της θεραπείας με νήματα μπορεί να φτάσει και τα 2 χρόνια.

Η θεραπεία με νήματα προσώπου είναι ιδιαίτερα ασφαλής εφόσον γίνεται από ειδικά καταρτισμένους ιατρούς. Δεν υπάρχουν επιπλοκές ή παρενέργειες από τη χρήση νημάτων προσώπου εκτός από ήπια τοπικά φαινόμενα. Παράλληλα, το είδος της σύστασής τους επιτρέπει στον οργανισμό να τα απορροφήσει ομαλά χωρίς κανένα κίνδυνο.

Η διαφορά των νημάτων PDO και των νημάτων COG είναι το αποτέλεσμα το οποίο προσφέρουν. Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν το πρόσωπο αλλά βελτιώνουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Τα νήματα ανάρτησης COG ανορθώνουν άμεσα το πρόσωπο.

Η διαδικασία θεραπείας με νήματα προσώπου είναι ανώδυνη. Τοποθετείται τοπική αναισθησία στη σημείο εισόδου της βελόνας και έτσι ελαχιστοποιείται η οποιαδήποτε αίσθηση πόνου. Είναι μία γρήγορη θεραπεία μετά την οποία επιτρέπεται η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Η θεραπεία προσώπου με νήματα συνδυάζεται εξαιρετικά με άλλες θεραπείες αισθητικής προσώπου, προσφέροντας ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ανάλογα με την ανάγκη του ασθενή και κατόπιν αξιολόγησης της περίπτωσης από τους γιατρούς της Κλινικής Smile Ahead, μπορεί να προταθεί η συνδυαστική θεραπεία με Botox, υαλουρονικό οξύ ή μεσοθεραπεία.

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ιατρούς μας.