Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Από το 1993, η Κλινική του ιατρού Αχιλλέα Σουρμελή έχει εξειδίκευση στη Γναθοχειρουργική και στα Οδοντικά εμφυτεύματα και ασκεί με συνέπεια όλο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής.

Σήμερα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι ιατροί της Κλινικής Smile Ahead αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα κάθε στοματολογικό σας πρόβλημα. Από τις καθημερινές εργασίες όπως ένα σφράγισμα δοντιού, μέχρι τις σοβαρότερες όπως η ταυτόχρονη τοποθέτηση εμφυτευμάτων στην άνω και κάτω γνάθο. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται τα τελευταία χρόνια και οι ενέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου, όπως το υαλουρονικό οξύ, το Botox, τα νήματα και η μεσοθεραπεία με PRP (Platelet-rich Plasma).

Στην πλήρως εξοπλισμένη Κλινική μας, η σύγχρονη Οδοντιατρική ασκείται στην πρώτη αίθουσα θεραπείας, ενώ η Γναθοχειρουργική και η Αισθητική Προσώπου ασκούνται στην δεύτερη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θεραπείας. Επεμβάσεις που χρήζουν γενικής αναισθησίας πραγματοποιούνται στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, του οποίου ο κ. Σουρμελής είναι συνεργάτης Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός από το 2004.

Στην υποδομή της Κλινικής Smile Ahead, ο σύγχρονος εξοπλισμός αντικατοπτρίζει την τελευταία λέξη της σύγχρονης Οδοντιατρικής τεχνολογίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ψηφιακό πανοραμικό ακτινολογικό μηχάνημα και ακτινολογικά μηχανήματα για τις ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες. Η  Κλινική Smile Ahead ήταν η πρώτη Κλινική στην Ελλάδα που το 2006 εφάρμοσε την ψηφιακή σχεδίαση για την τοποθέτηση Εμφυτευμάτων μέσω υπολογιστή (Computer Guided Implantology – SIMPLANT). Στην συνέχεια, εφάρμοσε και την ψηφιακή ανάλυση της σύγκλεισης σε δόντια και εμφυτεύματα (T-Scan Occlusal Analysis System).

Η Κλινική Smile Ahead λειτουργεί από το 2014 με πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ποιότητας ISO 9001, χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά διεθνών προδιαγραφών (ADA, EU) και ειδικά για τα Οδοντικά Εμφυτεύματα παρέχει Διεθνές πιστοποιητικό-διαβατήριο.

photography by BabisTsoukias

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

01

Γιατί η άριστη επιστημονική μας ομάδα με τις τεχνολογίες αιχμής ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα της σύγχρονης Γναθοχειρουργικής και Οδοντιατρικής.

02

Γιατί η Κλινική λαμβάνει κάθε χρόνο την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO 9001, η οποία εγγυάται την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών της στην Ελλάδα και διεθνώς.

03

Γιατί η εξειδίκευση και η εμπειρία μας στα Οδοντικά Εμφυτεύματα από το 1993 εγγυάται ένα λειτουργικά σωστό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

04

Γιατί η Κλινική χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά διεθνών προδιαγραφών (ADA, EU) και ειδικά για τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχει Διεθνές πιστοποιητικό-διαβατήριο.

05

Για την πρωτοπορία της Κλινικής, η οποία 1η στην Ελλάδα το 2006 εφάρμοσε ψηφιακή σχεδίαση τοποθέτησης Εμφυτευμάτων μέσω υπολογιστή (Computer Guided Implantology – SIMPLANT).

06

Γιατί διατηρούμε άριστη σχέση Ποιότητας – Τιμής, εμμένοντας πάντοτε σε αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των υλικών και της ποιότητας των οδοντοτεχνικών εργασιών.

07

Γιατί από το 2004 ο κ. Σουρμελής συνεργάζεται με το Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, όπου ολοκληρώνει με συνεργάτες του όσες επεμβάσεις της Κλινικής χρήζουν γενικής αναισθησίας.

08

Γιατί αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή ως ιδιαίτερη περίπτωση, αναλύοντας μαζί του το σχέδιο θεραπείας, εξασφαλίζοντας την ενεργό συμμετοχή του στην επιτυχία του αποτελέσματος.