ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Από το 1993, το Ιατρείο του κ. Αχιλλέα Σουρμελή έχει εξειδίκευση στη Γναθοχειρουργική και στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και ασκεί με συνέπεια όλο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής.

Σήμερα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι ιατροί του Ιατρείου Smile Ahead αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα κάθε στοματολογικό σας πρόβλημα. Από τις καθημερινές εργασίες όπως ένα σφράγισμα δοντιού μέχρι τις σοβαρότερες όπως η ταυτόχρονη τοποθέτηση εμφυτευμάτων στην άνω και κάτω γνάθο. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται τα τελευταία χρόνια και οι ενέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου, όπως το υαλουρονικό οξύ, το Botox, τα νήματα και η μεσοθεραπεία με PRP (Platelet-rich Plasma).

Στο πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο μας, η σύγχρονη Οδοντιατρική ασκείται στην πρώτη αίθουσα θεραπείας, ενώ η Γναθοχειρουργική και η Αισθητική Προσώπου ασκούνται στην δεύτερη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θεραπείας. Επεμβάσεις που χρήζουν γενικής αναισθησίας πραγματοποιούνται στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, του οποίου ο κ. Σουρμελής είναι συνεργάτης Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός από το 2004.

Στην υποδομή του Ιατρείου Smile Ahead, ο σύγχρονος εξοπλισμός αντικατοπτρίζει την τελευταία λέξη της σύγχρονης Οδοντιατρικής τεχνολογίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ψηφιακό πανοραμικό ακτινολογικό μηχάνημα και ακτινολογικά μηχανήματα για τις ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες. Το 2006 το Ιατρείο Smile Ahead ήταν το πρώτο Ιατρείο στην Ελλάδα που εφάρμοσε την ψηφιακή σχεδίαση για την τοποθέτηση Εμφυτευμάτων μέσω υπολογιστή (Computer Guided Implantology – SIMPLANT). Σε λίγα χρόνια ακολούθησε η εφαρμογή και της ψηφιακής ανάλυσης της σύγκλισης η οποία εφαρμόζεται και σε δόντια και σε εμφυτεύματα (T-Scan Occlusal Analysis System).

Το Ιατρείο Smile Ahead λειτουργεί από το 2014 με πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ποιότητας ISO 9001, χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά διεθνών προδιαγραφών (ADA, EU) και ειδικά για τα Οδοντικά Εμφυτεύματα παρέχει διεθνές πιστοποιητικό-διαβατήριο της Εταιρείας των Εμφυτευμάτων που χρησιμοποιεί.

photography by BabisTsoukias

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

01

Γιατί η άριστη επιστημονική μας ομάδα με τις τεχνολογίες αιχμής ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα της σύγχρονης Γναθοχειρουργικής και Οδοντιατρικής.

02

Γιατί το Ιατρείο λαμβάνει κάθε χρόνο την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO 9001, η οποία εγγυάται την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών της στην Ελλάδα και διεθνώς.

03

Γιατί η εξειδίκευση και η εμπειρία μας στα Οδοντικά Εμφυτεύματα από το 1993 εγγυάται ένα λειτουργικά σωστό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

04

Γιατί το Ιατρείο χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά διεθνών προδιαγραφών (ADA, EU) και ειδικά για τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχει Διεθνές πιστοποιητικό-διαβατήριο.

05

Για την πρωτοπορία του Ιατρείου, η οποία 1η στην Ελλάδα το 2006 εφάρμοσε ψηφιακή σχεδίαση τοποθέτησης Εμφυτευμάτων μέσω υπολογιστή (Computer Guided Implantology – SIMPLANT).

06

Γιατί διατηρούμε άριστη σχέση Ποιότητας – Τιμής, εμμένοντας πάντοτε σε αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των υλικών και της ποιότητας των οδοντοτεχνικών εργασιών.

07

Γιατί από το 2004 ο κ. Σουρμελής συνεργάζεται με το Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, όπου ολοκληρώνει με συνεργάτες του όσες επεμβάσεις του Ιατρείου χρήζουν γενικής αναισθησίας.

08

Γιατί αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή ως ιδιαίτερη περίπτωση, αναλύοντας μαζί του το σχέδιο θεραπείας, εξασφαλίζοντας την ενεργό συμμετοχή του στην επιτυχία του αποτελέσματος.