ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Η ομάδα μας στο Ιατρείο Smile Ahead, περιλαμβάνει άρτια εκπαιδευμένους ιατρούς με μακρόχρονη εμπειρία σε όλο το φάσμα της Γναθοχειρουργικής.

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική ως ειδικότητα της Οδοντιατρικής ασχολείται με όλο το εύρος των παθήσεων των δοντιών, του στόματος και του προσώπου, αντιμετωπίζοντας αυτές σαν ενιαίο σύνολο παθήσεων.

Στο Ιατρείο Smile Ahead, οι μικρές γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, όπως η εξαγωγή φρονιμιτών, οι αφαιρέσεις κύστεων και μικρών όγκων, η τοποθέτηση μεμβρανών και μοσχευμάτων, η ανύψωση της μεμβράνης του ιγμορείου κ.ά., γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ιατρείου.

Περιπτώσεις ασθενών με ορθογναθικά προβλήματα (προγναθισμός, υπογναθισμός, ασυμμετρία προσώπου κ.ά.) αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με Ορθοδοντικό και ολοκληρώνονται στο Ιδιωτικό Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ για την τελική τους αντιμετώπιση. Στο ίδιο Θεραπευτήριο αντιμετωπίζονται από τον κ. Σουρμελή και τους συνεργάτες του και σοβαρότερες επεμβάσεις που αφορούν κατάγματα του προσώπου, μεγάλες κύστες των γνάθων, τραύματα του προσώπου αλλά και νεοπλάσματα.

Για κάθε ασθενή με γναθοχειρουργικό πρόβλημα είναι σημαντική από την αρχή η λεπτομερής καταγραφή του ιατρικού του ιστορικού. Η ακριβής διάγνωση βασίζεται τόσο στην κλινική εξέταση όσο και στον εξειδικευμένο ακτινογραφικό έλεγχο, δηλαδή την ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία και την αξονική τομογραφία. Η τελευταία μάλιστα συνοδεύεται στις περισσότερες περιπτώσεις από την τρισδιάστατη ανάλυσή της μέσω του ειδικού εξειδικευμένου 3D λογισμικού SIMPLANT του Ιατρείου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΦΡΟΝΙΜΙΤΕΣ

Τα προβλήματα τα οποία μπορεί να προκαλέσει ένας έγκλειστος ή ημιέγκλειστος φρονιμίτης είναι πολλά. Μία προσεκτική κλινική εξέταση θα καθορίσει την κατάστασή τους και την ανάγκη αφαίρεσης ή διατήρησής τους.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ

Η πολυπλοκότητα της κροταφογναθικής άρθρωσης μπορεί να δημιουργήσει επίσης πολύπλοκα και επώδυνα προβλήματα. Ο πονοκέφαλος, το βουητό των αυτιών και ο πόνος στον αυχένα είναι τα πιο χαρακτηριστικά.

Μάθετε περισσότερα

ΟΣΤΙΚΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ & ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Τα οστικά μοσχεύματα και οι μεμβράνες χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση των οστικών ελλειμμάτων των γνάθων, δίνοντας λύσεις, υποκαθιστώντας αξιόπιστα το οστό του ίδιου του ασθενή.

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΥΨΩΣΗ ΙΓΜΟΡΕΙΟΥ (SINUS LIFTING)

Η ανύψωση ιγμορείου είναι η ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου θέλουμε να αυξήσουμε την ποσότητα του οστού στην οπίσθια άνω γνάθο, για την επιτυχή τοποθέτηση εμφυτευμάτων που θα στηρίξουν μελλοντικές γέφυρες.

Μάθετε περισσότερα