Η ΟΜΑΔΑ

Ομάδα άριστα εκπαιδευμένων συναδέλφων συνεργάζεται αρμονικά στο Ιατρείο Smile Ahead για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα στους ασθενείς καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής.

Το μεγάλο εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε κάθε σας ανάγκη και να την επιλύουμε αποτελεσματικά. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η στοματική σας υγεία και το λαμπερό σας χαμόγελο, γι’ αυτό και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε βήμα της συνεργασίας μας όσο το δυνατό πιο αποδοτικό για εσάς.

Δημήτριος Παπαδημητρίου Περιοδοντολόγος

Ο Δημήτριος Παπαδημητρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Ειδικεύτηκε στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο του Rochester, Eastman Institute for Oral Health, NY, την περίοδο 2008-2011. Το 2011-2012 συνέχισε την εκπαίδευση του στην Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Harvard ως υπότροφος του International Team for Oral Implantology (ITI Scholarship).

Το 2012 απέκτησε τον τίτλο Diplomate του American Board of Periodontology. Είναι Clinical Assistant Professor στο Πανεπιστήμιο του Rochester από το 2012. Έχει παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ξένα περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο ασχολείται αποκλειστικά με την Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια, παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες και ανακοινώσεις. Από το 2012 διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για Οδοντιάτρους και συμμετέχει ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια προσκεκλημένος από Οδοντιατρικούς συλλόγους της χώρας. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Alexis Efremidis

Αλέξιος Εφραιμίδης Χειρουργός Οδοντίατρος

Ο Αλέξιος Εφραιμίδης γεννήθηκε το 1981 στην πρωτεύουσα της Ρωσίας Μόσχα. Το 2004 αποφοίτησε από το Kuban State Medical Academy of the Ministry of Public Health of the Russian Federation State Higher Educational Institution με τον τίτλο Doctor of Stomatology.

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις σε οκτώ (8) εξειδικευμένα μαθήματα, το πτυχίο του αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία. Από το 2006 είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και από το 2011 μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας (General Dental Council – GDC).

Από το 2007 εργάζεται ως Οδοντίατρος, δίνοντας έμφαση στην Αισθητική Οδοντιατρική. Έχει παρακολουθήσει πάνω από 30 σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αφού θεωρεί ότι η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ενός νέου επιστήμονα. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ρώσικα.

Dimitris Tasakos

Dr. Δημήτρης Τασάκος Οδοντίατρος - DSD Master

Ο Δρ. Δημήτρης Τασάκος φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου πήρε το πτυχίο του στην Οδοντιατρική το 1997.

– Το 2019 αναγνωρίστηκε επίσημα από τον οργανισμό του Digital Smile Design ως ένας από τους DSD Masters.

– Τον Μάρτιο του 2020, συμμετείχε στο DSD Masters Meeting II στη Μαδρίτη, όπου έλαβε το 1ο βραβείο DSD Mastership  Presentation of the Year.

– ICOI Fellow (International Congress of Oral Implantologists).

– Ομιλητής ή εκπαιδευτής, σε μεγάλο αριθμό διαλέξεων και πρακτικών σεμιναρίων για την Ψηφιακή Οδοντιατρική, και κυρίως για την Ψηφιοποίηση Ασθενών,  την Ψηφιακή Αποτύπωση, Ψηφιακή Εμφυτευματολογία και την Προσθετική αποκατάσταση Εμφυτευμάτων, ιδιαίτερα σε πρωτόκολλα άμεσης φόρτισης.

Ο Δρ Τασάκος είναι συνιδιοκτήτης της κλινικής DVdental στην Αθήνα, που είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου πιστοποιημένων κλινικών του Digital Smile Design.