ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Είναι πολύ σημαντική για εμάς η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας. Για αυτό τον λόγο στη συζήτηση που ακολουθεί την ανάλυση της κλινικής και ακτινολογικής εικόνας της 1ης επίσκεψης, ενθαρρύνουμε όλους τους ασθενείς μας να συμμετάσχουν ενεργά στο σχέδιο θεραπείας τους. Η γνώμη τους, οι προτεραιότητές τους και οι επιθυμίες τους θέλουμε να συνδυάζονται πάντοτε με το πρωτόκολλο της θεραπείας που θα τους προτείνουμε. Έτσι, μέσα από την κατανόηση των κοινών στόχων διασφαλίζουμε την αποδοχή του σχεδίου θεραπείας και τελικώς το καλύτερο για αυτούς αποτέλεσμα.

Το Ιατρείο Smile Ahead με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και την εμπειρία της στην ψυχολογία των ασθενών, εγγυάται την επίτευξη μιας επιτυχημένης σχέσης εμπιστοσύνης.

Η 1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η πρώτη επίσκεψη στο Ιατρείο μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε με κάθε ασθενή ξεχωριστά το πρόβλημα που τον απασχολεί και να καταγράψουμε μαζί του όλα τα δεδομένα ώστε να σχεδιάσουμε εξατομικευμένα την θεραπευτική του προσέγγιση. Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μείωση του άγχους του ασθενή και η ελαχιστοποίηση του πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη αίσθηση χαλάρωσης και εμπιστοσύνης για όλους τους ασθενείς.

«Στόχος μας είναι ο σωστός σχεδιασμός της θεραπείας και η αποδοχή του από τον ασθενή, που θα δημιουργήσει έτσι την σχέση εμπιστοσύνης που επιδιώκουμε

Α. Στοματική Υγεία

Στην πρώτη επίσκεψη γίνεται η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και της αιτίας της επίσκεψής σας. Στη συνέχεια γίνεται στο Ιατρείο μας η λήψη της ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας με σκοπό την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων όχι μόνον στα δόντια, αλλά και στις κροταφογναθικές αρθρώσεις και στις γνάθους. Ακολουθεί η κλινική εξέταση με τον έλεγχο όλης της στοματικής κοιλότητας όπως και των γύρω ιστών.

Εάν κριθεί αναγκαίο σε αυτό το στάδιο, θα γίνει η λήψη αρχικών αποτυπωμάτων των δοντιών και ψηφιακή καταγραφή της σύγκλεισης με την ειδική συσκευή T-Scan Occlusal Analysis System, η οποία και αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σας ιστορικό.

Η πρώτη επίσκεψη ολοκληρώνεται πάντοτε με μία συζήτηση με τον ιατρό σας όπου γίνεται ανάλυση των αναγκών σας. Και αυτό ανεξάρτητα από το αν έχετε έρθει στο Ιατρείο μας για κάποια υπηρεσία Αισθητικής Οδοντιατρικής, όπως λεύκανση δοντιών, αισθητικές εμφράξεις, όψεις ρητίνης κλπ. ή για σοβαρότερη υπηρεσία Γναθοχειρουργικής ή Οδοντικών Εμφυτευμάτων,

Στη συνέχεια η ομάδα μας θα μελετήσει τα δεδομένα και θα οργανώσει τα βήματα της θεραπείας σας. Το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας θα σας παρουσιαστεί την ίδια ή σε επόμενη ημέρα μαζί με έγγραφη εκτίμηση του συνολικού κόστους.

Βασική μας αρχή είναι ο σεβασμός κάθε ασθενή και η δημιουργία εξ αρχής μίας στενής σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Όλες οι διαδικασίες, όπως το ιατρικό ιστορικό, η πορεία της θεραπείας και το αρχείο με φωτογραφίες και video που θα το συνοδεύουν, παραμένουν πάντοτε αυστηρά προσωπικό δεδομένο του ασθενή για το Ιατρείο μας.

Β. Θεραπείες Προσώπου

Εάν η επίσκεψή σας αφορά Θεραπεία Προσώπου, όπως υαλουρονικό οξύ, Botox, μεσοθεραπεία ή νήματα προσώπου, το πρώτο βήμα είναι και εδώ η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και η φωτογράφιση του προσώπου σας. Θα ακολουθήσει μελέτη της περίπτωσή σας και με γνώμονα το τι ταιριάζει στη δομή του προσώπου σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας.

Οι περισσότερες θεραπείες προσώπου χρειάζονται επαναλήψεις σε βάθος χρόνου για την διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος. Όλη η πορεία σας συνοδεύεται πάντα από φωτογραφικό υλικό για συγκριτικά αποτελέσματα.

Το πλεονέκτημα υλοποίησης θεραπειών προσώπου στο Ιατρείο μας είναι, πως η ειδικότητά μας και η εμπειρία μας στην Στοματική & Γναθοπροσωπική Χειρουργική, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε πολύ καλά τη συνολική δομή του προσώπου και έτσι να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα σε ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.