ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Είναι πολύ σημαντική για εμάς η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας. Για αυτό τον λόγο, στη συζήτηση-ανάλυση της κλινικής και ακτινολογικής εικόνας που θα αποκτήσουμε στην 1η επίσκεψη, ενθαρρύνουμε όλους τους ασθενείς μας να συμμετάσχουν ενεργά στο σχέδιο θεραπείας τους. Η γνώμη τους, οι προτεραιότητές τους και οι επιθυμίες τους θέλουμε να συνδυαστούν με το πρωτόκολλο της θεραπείας που θα τους προτείνουμε. Έτσι, μέσα από την κατανόηση των κοινών στόχων διασφαλίζουμε την αποδοχή του σχεδίου θεραπείας και τελικώς το καλύτερο για αυτούς αποτέλεσμα.

Η Κλινική Smile Ahead με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και την εμπειρία της στην ψυχολογία των ασθενών, αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη μιας επιτυχημένης σχέσης εμπιστοσύνης.

Η 1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η πρώτη σας επίσκεψη στην Κλινική θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας το πρόβλημα που σας απασχολεί και να καταγράψουμε μαζί όλα τα δεδομένα ώστε να σχεδιάσουμε στην συνέχεια την εξατομικευμένη θεραπευτική σας προσέγγιση. Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μείωση του άγχους του ασθενή και η ελαχιστοποίηση του πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη αίσθηση χαλάρωσης και εμπιστοσύνης για όλους τους ασθενείς.

«Στόχος μας είναι ο σωστός σχεδιασμός της θεραπείας και η αποδοχή του από τον ασθενή, που θα δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης

Α. Στοματική Υγεία

Στην πρώτη επίσκεψη γίνεται η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και της αιτίας της επίσκεψής σας. Στη συνέχεια γίνεται στην Κλινική μας η λήψη της ψηφιακής πανοραμικής ακτινογραφίας με σκοπό την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων όχι μόνον στα δόντια, αλλά και στις κροταφογναθικές αρθρώσεις και στις γνάθους. Ακολουθεί η κλινική εξέταση με τον έλεγχο όλης της στοματικής κοιλότητας όπως και των γύρω ιστών.

Εάν κριθεί αναγκαίο σε αυτό το στάδιο, θα γίνει η λήψη αρχικών αποτυπωμάτων των δοντιών και ψηφιακή καταγραφή της σύγκλεισης με το μηχάνημα T-Scan Occlusal Analysis System, η οποία θα μεταφερθεί στο ηλεκτρονικό σας ιστορικό.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε έρθει στην Κλινική μας για κάποια υπηρεσία Αισθητικής Οδοντιατρικής, όπως λεύκανση δοντιών, αισθητικές εμφράξεις, όψεις ρητίνης κλπ. ή για κάποια πολυπλοκότερη υπηρεσία Γναθοχειρουργικής ή Οδοντικών Εμφυτευμάτων, η πρώτη επίσκεψη πάντα ολοκληρώνεται με μία συζήτηση με τον ιατρό σας, όπου θα γίνει ανάλυση των αναγκών σας.

Στη συνέχεια η ομάδα μας θα μελετήσει τα δεδομένα και θα οργανώσει τα βήματα της θεραπείας σας. Το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας θα σας παρουσιαστεί την ίδια ή σε επόμενη ημέρα μαζί με έγγραφη εκτίμηση του συνολικού κόστους.

Βασική μας αρχή είναι ο σεβασμός σε κάθε ασθενή και η δημιουργία εξ αρχής μίας στενής σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Όλες οι διαδικασίες, όπως το ιατρικό ιστορικό, η πορεία της θεραπείας και το αρχείο με φωτογραφίες και video που θα το συνοδεύουν, παραμένουν πάντοτε αυστηρά προσωπικό δεδομένο του ασθενή στην Κλινική μας.

Β. Θεραπείες Προσώπου

Εάν η επίσκεψή σας αφορά Θεραπεία Προσώπου, όπως υαλουρονικό οξύ, Botox, μεσοθεραπεία ή νήματα προσώπου, το πρώτο βήμα είναι και εδώ η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και η φωτογράφιση του προσώπου σας. Θα ακολουθήσει μελέτη της περίπτωσή σας και με γνώμονα το τι ταιριάζει στη δομή του προσώπου σας, θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας.

Οι περισσότερες θεραπείες προσώπου χρειάζονται επαναλήψεις σε βάθος χρόνου για την διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος. Όλη η πορεία σας συνοδεύεται πάντα από φωτογραφικό υλικό για συγκριτικά αποτελέσματα.

Το πλεονέκτημα υλοποίησης θεραπειών προσώπου στην Κλινική μας είναι, πως η ειδικότητά μας και η εμπειρία μας στην στοματική & γναθοπροσωπική χειρουργική, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε πολύ καλά τη συνολική δομή του προσώπου και έτσι να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα σε ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.