ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tο Ιατρείο Smile Ahead αποτελεί ένα κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής υψηλών προδιαγραφών στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Στον χώρο μας μπορεί κάθε ασθενής να βρει τη λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί, συνδυάζοντας τον χρόνο θεραπείας του με διακοπές στην ιστορική πόλη της Αθήνας.

Κάθε ενδιαφερόμενος ασθενής από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού μπορεί να λάβει πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μέσω της ιστοσελίδας μας και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail είτε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας για να στείλει τις απορίες του με ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό. Το ίδιο ισχύει για τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εξειδικευμένοι Οδοντίατροι και όλο το προσωπικό του Ιατρείου Smile Ahead, κατέχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Με τις κατευθύνσεις του ιατρού κ. Σουρμελή, η επιστημονική ομάδα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρέσιες με ταχύτητα και ασφάλεια.

Η πρόσβαση στο Ιατρείο είναι εύκολη για ασθενείς και επισκέπτες που έρχονται από οπουδήποτε στη χώρα χάρη στην θέση της πάνω στον κόμβο 12 της Αττική Οδού (κόμβος Λεωφόρου Πεντέλης). Σε απόσταση 600 μέτρων βρίσκεται επίσης ο σταθμός Μετρό και Προαστιακού σιδηρόδρομου «Δουκίσσης Πλακεντίας». Επιπλέον, σε μικρή σχετικά απόσταση βρίσκεται το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» – 15 λεπτά με αμάξι ή 25 λεπτά με το τρένο.

Τουριστικοί Προορισμοί στην Αθήνα