ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κλινική Smile Ahead αποτελεί ένα κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής υψηλών προδιαγραφών στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Στον χώρο μας μπορεί κάθε ασθενής να βρει τη λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί, συνδυάζοντας τον χρόνο θεραπείας του με διακοπές στην ιστορική πόλη της Αθήνας.

Η πρόσβαση ασθενών και επισκεπτών στην Κλινική είναι εύκολη λόγω της θέσης της πάνω στον κόμβο 12 της Αττική Οδού (κόμβος Λεωφόρου Πεντέλης). Πολύ κοντά υπάρχει ακόμα ο σταθμός Μετρό και Προαστιακού σιδηρόδρομου (σταθμός «Δουκίσσης Πλακεντίας»). Σε μικρή σχετικά απόσταση βρίσκεται ακόμα, το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κάθε ενδιαφερόμενος ασθενής από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού μπορεί να λάβει πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μέσω της ιστοσελίδας μας και να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail, είτε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας για να στείλει απορίες με ένα σύντομο ιστορικό. Το ίδιο ισχύει για τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τις κατευθύνσεις του κ. Σουρμελή, οι εξειδικευμένοι Οδοντίατροι της Κλινικής και όλο το προσωπικό, με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, προσφέρουν την υψηλότερη στοματική αποκατάσταση αλλά και εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια.

Τουριστικοί Προορισμοί στην Αθήνα