ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: «Βασικά Βήματα στην Προσθετική των Εμφυτευμάτων»

Η προσθετική των εμφυτευμάτων είναι εξ ίσου σημαντική με την χειρουργική τους. Αν και οι κανόνες της είναι παρόμοιοι με τους βασικούς κανόνες της κλασικής προσθετικής, πολλοί Οδοντίατροι προβληματίζονται στην εφαρμογή της. Για τον λόγο αυτό διστάζουν να προτείνουν τα εμφυτεύματα ως λύση στους ασθενείς τους ή τους παραπέμπουν σε εξειδικευμένα κέντρα.

Στα Σεμινάρια Προσθετικής που διοργανώνει ο κ. Σουρμελής από το 1998, αναλύει τα βασικά βήματα στην προσθετική αντιμετώπιση απλών αλλά και σύνθετων περιστατικών με κατανοητό τρόπο.

Τα Σεμινάρια αυτά βοηθούν τους Οδοντιάτρους να δουν με διαφορετικό τρόπο όλη τη μέθοδο και να κατανοήσουν την απλότητα των διαδικασιών. Στο τέλος των ημερήσιων αυτών Σεμιναρίων χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Γερμανική εταιρεία Εμφυτευμάτων BEGO που περιλαμβάνει όλες τις ενότητες που αναπτύσσονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

09:30 – 10:45 Θεωρητική Προσέγγιση: Αναλυτική παρουσίαση μέσω Power Point των απαραίτητων εργαλείων και υλικών που απαιτούνται. Η προσέγγιση αφορά αναλυτικά και τις 4 φάσεις της προσθετικής (αποτύπωση – δοκιμή σκελετού – δοκιμή αγυάλιστης εργασίας – τελική τοποθέτηση).

11:00 – 12:15 Video παρουσιάσεις: Προβολή και μελέτη video με τα βασικά βήματα στην προσθετική αποκατάσταση ασθενών με μονή στεφάνη και με γέφυρα. Στα video παρουσιάζονται αναλυτικά και με επισημάνσεις όλες οι λεπτομέρειες της προσθετικής αποκατάστασης.

12:30 – 13:15 Hands-on: Γίνεται επίδειξη της χρήσης των συγκεκριμένων εργαλείων και αποτυπωτικών υλικών σε προκατασκευασμένα εκμαγεία μελέτης με επαναλαμβανόμενες δοκιμές των τεχνικών που προτείνονται.

13:30 – 14:15 Εργαστηριακή βοήθεια: Εξειδικευμένος Οδοντοτεχνίτης, συνεργάτης του Ιατρείου, εξηγεί τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και δείχνει πάνω σε εκμαγεία μελέτης τον καλύτερο τρόπο της διαχείρισής τους.

14:30 – 15:30 Το Ψηφιακό Μέλλον: Συζητείται η ψηφιακή αποτύπωση με όλα τα στάδιά της, οι ευκολίες που πλέον προσφέρει και η νέα εποχή που έχει ανοίξει στην σύγχρονη Προσθετική.

15:30 – 16:00 Q &A: Κύκλος ερωτήσεων και  απαντήσεων επί όλων των θεμάτων του Σεμιναρίου, στον οποίο συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι της Γερμανικής εταιρείας Εμφυτευμάτων και του Οδοντοτεχνικού εργαστηρίου που συνεργάζονται με το Ιατρείο Smile Ahead.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Τα Σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο Ιατρείο Smile Ahead, ημέρα Σάββατο από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ. σε ομάδες των οκτώ (8) Οδοντιάτρων.
  • Στο κόστος του Σεμιναρίου περιλαμβάνονται πέρα από την παρακολούθησή του, έντυπο υλικό και usb με τα βασικά αποσπάσματα του Σεμιναρίου.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία (210 600 80 20) μετά τον καθορισμό και την κοινοποίηση της ημερομηνίας του Σεμιναρίου στο διαδίκτυο.

Είπαν για τα σεμινάριά μας

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική οργάνωση και παρουσίαση: ομιλία εστιασμένη στις λεπτομέρειες για μια άψογη προσθετική εργασία επι εμφυτευμάτων, πολύ χρήσιμο το hands on και η παρουσίαση του live περιστατικού. Συγχαρητήρια!

Ελένη Γ.

Εξαιρετική δουλειά – Ολοκληρωμένη Παρουσίαση. Όλα ήταν άψογα. Αχιλλέα Μπράβο.

Βασίλης Μ.

Ήταν ότι πιο σημαντικό και τεκμηριωμένο σεμινάριο έχω δει τα τελευταία χρόνια με πολύ σαφήνεια. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το γκρουπ της κλινικής σας!!!

Μαρία Σ.