ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: «ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ»

Η προσθετική των εμφυτευμάτων είναι εξ ίσου σημαντική με την χειρουργική τους. Αν και οι κανόνες της είναι παρόμοιοι με τους βασικούς κανόνες της κλασικής προσθετικής, πολλοί Οδοντίατροι προβληματίζονται στην εφαρμογή της. Για τον λόγο αυτό διστάζουν να προτείνουν τα εμφυτεύματα ως λύση στους ασθενείς τους ή τους παραπέμπουν σε εξειδικευμένα κέντρα.

Στα Σεμινάρια προσθετικής που διοργανώνονται από το 1998, ο κ. Σουρμελής αναλύει τα βασικά βήματα στην προσθετική αντιμετώπιση απλών αλλά και σύνθετων περιστατικών με κατανοητό τρόπο.

Τα Σεμινάρια αυτά βοηθούν τους Οδοντιάτρους να δουν με διαφορετικό τρόπο την όλη διαδικασία και να κατανοήσουν την απλότητα των διαδικασιών. Στο τέλος των ημερήσιων αυτών Σεμιναρίων χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Γερμανική Εταιρεία Εμφυτευμάτων «BEGO» που περιλαμβάνει όλες τις επιμέρους ενότητες που αναπτύσσονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

09:30 – 10:45 Θεωρητική Προσέγγιση: Αναλυτική παρουσίαση μέσω Power Point των απαραίτητων εργαλείων και υλικών που απαιτούνται. Η προσέγγιση αφορά αναλυτικά και τις 4 φάσεις της προσθετικής (αποτύπωση – δοκιμή σκελετού – δοκιμή αγυάλιστης εργασίας – τελική τοποθέτηση).

11:00 – 12:15 Video παρουσιάσεις: Προβολή video με τα βασικά βήματα στην προσθετική αποκατάσταση ασθενών με μονή στεφάνη και με γέφυρα. Στα video παρουσιάζονται αναλυτικά και με επισημάνσεις όλες οι λεπτομέρειες της προσθετικής αποκατάστασης.

12:30 – 13:15 Hands-on: Γίνεται επίδειξη της χρήσης των συγκεκριμένων εργαλείων και αποτυπωτικών υλικών σε προκατασκευασμένα εκμαγεία μελέτης με επαναλαμβανόμενες δοκιμές των τεχνικών που προτείνονται.

13:30 – 14:15 Εργαστηριακή βοήθεια: Εξειδικευμένος Οδοντοτεχνίτης, συνεργάτης της Κλινικής, εξηγεί τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και δείχνει πάνω σε εκμαγεία μελέτης τον καλύτερο τρόπο της διαχείρισής τους.

14:30 – 15:30 Το Ψηφιακό Μέλλον: Συζητείται η ψηφιακή αποτύπωση με όλα τα στάδιά της, οι ευκολίες που προσφέρει και η νέα εποχή που ανοίγει στην σύγχρονη Προσθετική.

15:30 – 16:00 Ερωτήσεις και απορίες επί όλων των θεμάτων του Σεμιναρίου. Στον κύκλο των ερωτήσεων & απαντήσεων συμμετέχουν ο εκπρόσωποι της Γερμανικής εταιρείας των Εμφυτευμάτων και του Οδοντοτεχνικού εργαστηρίου που συνεργάζονται με την Κλινική Smile Ahead.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Τα Σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στην Κλινική Smile Ahead στο Χαλάνδρι, ημέρα Σάββατο από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ. σε ομάδες των οκτώ (8) Οδοντιάτρων.
  • Το κόστος του Σεμιναρίου περιλαμβάνει την παρακολούθηση, έντυπο υλικό και usb με αποσπάσματα του Σεμιναρίου.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία της Κλινικής στο τηλέφωνο 210 600 80 20 μετά τον καθορισμό της ημερομηνίας και την κοινοποίησή του Σεμιναρίου μέσω του διαδικτύου.
  • Στο τέλος του Σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης της Γερμανικής Εταιρείας Εμφυτευμάτων «BEGO»

Είπαν για τα σεμινάριά μας

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική οργάνωση και παρουσίαση: ομιλία εστιασμένη στις λεπτομέρειες για μια άψογη προσθετική εργασία επι εμφυτευμάτων, πολύ χρήσιμο το hands on και η παρουσίαση του live περιστατικού. Συγχαρητήρια!

Ε.Γ.

Εξαιρετική δουλειά – Ολοκληρωμένη Παρουσίαση. Όλα ήταν άψογα. Αχιλλέα Μπράβο.

Β.Μ.

Ήταν ότι πιο σημαντικό και τεκμηριωμένο σεμινάριο έχω δει τα τελευταία χρόνια με πολύ σαφήνεια. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το γκρουπ της κλινικής σας!!!

Μ.Σ.