ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η Aισθητική Oδοντιατρική καλύπτει σήμερα ένα μεγάλο εύρος αναγκών της στοματικής υγείας που περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως η λεύκανση δοντιών, οι όψεις ρητίνης, οι αισθητικές εμφράξεις, οι ολοκεραμικές στεφάνες κ.ά. Στο ιατρείο Smile Ahead οι υπηρεσίες Αισθητικής Οδοντιατρικής, η Οδοντική χειρουργική, η Ενδοδοντία, η Περιοδοντολογία και η Προσθετική ασκούνται στην αντίστοιχη αίθουσα Οδοντιατρικής από έμπειρους και εξειδικευμένους Οδοντιάτρους συνεργάτες.

Η Οδοντική χειρουργική περιλαμβάνει τα λευκά σφραγίσματα ρητίνης και τα ένθετα σφραγίσματα πορσελάνης. Η Ενδοδοντία περιλαμβάνει την θεραπεία νεκρών ριζών ή δοντιών και ασκείται με την βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών ανίχνευσης ακρορριζίου. Η Περιοδοντολογία ασκείται από την απλή της μορφή μέχρι την μικροχειρουργική με την χρήση οστικών μοσχευμάτων και μεμβρανών. Τέλος η Προσθετική, περιλαμβάνει την κατασκευή όψεων πορσελάνης, στεφανών πορσελάνης και ζιρκονίας όπως και στεφανών e.max με ειδική διαστρωμάτωση. Στην Προσθετική ανήκουν ακόμη και οι ειδικές κατασκευές από πορσελάνη ή ζιρκονία που τοποθετούνται πάνω από εμφυτεύματα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις εργασίες μας είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς προδιαγραφές (ADA, EU). Το ίδιο ισχύει και για τα υλικά που χρησιμοποιούν τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε. Το ιατρείο Smile Ahead έχει αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και λαμβάνειαπό το 2014 και κάθε χρόνο την πιστοποίηση του διεθνούς προτύπου ISO 9001, η οποία εγγυάται την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών της στην Ελλάδα και διεθνώς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Το λαμπερό χαμόγελο είναι συνώνυμο της στοματικής υγείας. Αν και η λεύκανση των δοντιών είναι μία απλή διαδικασία, πρέπει να τηρεί αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει ένα άμεσο και μακροχρόνιο εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στο Ιατρείο Smile Ahead το εγγυόμαστε!

Μάθετε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ – ΕΝΘΕΤΑ

Οι αισθητικές εμφράξεις και οι όψεις ρητίνης βελτιώνουν το χαμόγελό σας εύκολα και γρήγορα εξασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε προβλήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως αποτελούν μία πολύ οικονομική λύση για τον ασθενή.

Μάθετε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (e.max)

Οι όψεις πορσελάνης, γνωστές και ως ολοκεραμικές όψεις (e.max),  είναι η πρώτη επιλογή των διασημοτήτων για να αποκτήσουν το τέλειο χαμόγελο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η αντοχή τους και το εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, τις καθιστούν την τέλεια επιλογή για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας.

Μάθετε περισσότερα

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ (e.max-Ζιρκονία)

Οι ολοκεραμικές στεφάνες είναι η καλύτερη λύση για να αποκαταστήσετε το χαμόγελό σας με ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη ανθεκτικότητα. Η απουσία μεταλλικού σκελετού τις καθιστούν ιδανικές για αποκαταστάσεις στα πρόσθια δόντια και αποτελούν διαχρονική εγγύηση.

Μάθετε περισσότερα