ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΕΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Το λαμπερό χαμόγελο είναι συνώνυμο της στοματικής υγείας. Αν και η λεύκανση των δοντιών είναι μία απλή διαδικασία, πρέπει να τηρεί αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει ένα άμεσο και μακροχρόνιο εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της λεύκανσης των δοντιών, η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα που θα έχετε.

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στο Ιατρείο Smile Ahead στόχος μας είναι να έχετε το χαμόγελο των ονείρων σας. Οι σύγχρονες μέθοδοι, τα άριστα υλικά και η μακρόχρονη εμπειρία του επιστημονικού μας προσωπικού είναι εγγύηση για ένα εξαιρετικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα λεύκανσης δοντιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε την καλύτερη θεραπεία για το δικό σας χαμόγελο.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ;

Στο Ιατρείο Smile Ahead θα αποφασίσουμε μαζί ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για το δικό σας χαμόγελο. H λεύκανση των δοντιών μπορεί να γίνει είτε στο Ιατρείο είτε στο σπίτι με ειδικά προϊόντα λεύκανσης τα οποία σας παρέχουμε είτε ακόμα με συνδυασμό των δύο μεθόδων. Στο πρώτο σας ραντεβού στο Ιατρείο Smile Ahead θα ενημερωθείτε για τις επιλογές σας, για το κόστος της κάθε θεραπείας λεύκανσης δοντιών καθώς και για το χρονοδιάγραμμα που απαιτεί η κάθε διαδικασία, ώστε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Την ίδια όμως στιγμή, θα διαπιστώσουμε τη συνολική σας στοματική υγιεινή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν έχετε κάποιο οδοντικό πρόβλημα, η επίλυση του οποίου θα πρέπει να προηγηθεί της έναρξης της θεραπείας.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ;

Εάν είστε άνω των 16 ετών και δεν παρουσιάζετε προβλήματα στοματική υγείας βεβαίως και μπορείτε! Η λεύκανση δοντιών είναι μία ελάχιστα παρεμβατική θεραπεία την οποία μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε δεν παρουσιάζει άλλα ζητήματα υγείας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το χρόνο που θέλετε να διαθέσετε και το αποτέλεσμα που θέλετε για το χαμόγελό σας, στο Ιατρείο Smile Ahead προσαρμόζουμε τη θεραπεία στα μέτρα σας.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝMETA

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Η λεύκανση δοντιών είναι μία υπηρεσία της Αισθητικής Οδοντιατρικής η οποία έχει ως σκοπό να βελτιώσει το υπάρχον χρώμα των δοντιών του ασθενή και να του προσδώσει το αρχικό φυσικό τους χρώμα ή και λευκότερο.

Η λεύκανση ως εξειδικευμένη υπηρεσία προτείνεται και σε άτομα με δυσχρωμίες στα δόντια, λεκέδες ή κίτρινη απόχρωση ώστε να τους προσφέρει ένα πιο φυσικό και υγιές χαμόγελο.

H λεύκανση των δοντιών μπορεί να γίνει είτε στην Κλινική μας είτε στο σπίτι με ειδικά προϊόντα λεύκανσης τα οποία σας παρέχουμε, είτε και με συνδυασμό των δύο μεθόδων. Στο πρώτο σας ραντεβού στην Κλινική Smile Ahead θα ενημερωθείτε για τις επιλογές σας, για το κόστος της κάθε θεραπείας λεύκανσης δοντιών καθώς και για το χρονοδιάγραμμα που απαιτεί η κάθε διαδικασία ώστε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Την ίδια όμως στιγμή θα διαπιστώσουμε τη συνολική σας στοματική υγιεινή, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν έχετε κάποιο οδοντικό πρόβλημα, η επίλυση του οποίου θα πρέπει να προηγηθεί της έναρξης της θεραπείας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η λεύκανση δοντιών πραγματοποιείται με τοποθέτηση ειδικού λευκαντικού προϊόντος στα δόντια με τη μορφή gel. Η συνέχεια διαφοροποιείται ανάλογα με το αν πραγματοποιείτε την λεύκανση δοντιών στην Κλινική μας ή στο σπίτι σας.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε με τη μέθοδο λεύκανσης δοντιών στην Κλινική μας, αυτή γίνεται με την τοποθέτηση του υλικού λεύκανσης δοντιών σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση μίας λυχνίας με συγκεκριμένη συχνότητα δέσμης φωτός.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε με τη μέθοδο λεύκανση δοντιών στο σπίτι, θα σας δώσουμε ειδικά προϊόντα λεύκανσης και το ειδικό νάρθηκα δοντιών ο οποίος θα έχει κατασκευαστεί πάνω στο δικό σας αποτύπωμα.

Ναι, η λεύκανση των δοντιών είναι μία ασφαλής και ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος για την βελτίωση του χρώματος των δοντιών, εφόσον προηγηθεί ο έλεγχος της στοματικής υγείας του ασθενή. Εάν η επιλογή και η υλοποίηση της διαδικασίας γίνουν με τον ενδεδειγμένο τρόπο, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών όπως είναι ερεθισμός στα ούλα ή η ευαισθησία στο κρύο νερό.

Προϋπόθεση όλων αυτών είναι η χρήση πιστοποιημένων υλικών που εγγυώνται την αποτελεσματικότητά τους.

Στην Κλινική Smile Ahead, στόχος μας είναι να έχετε το χαμόγελο των ονείρων σας. Οι σύγχρονες μέθοδοι, τα άριστα υλικά και η μακρόχρονη εμπειρία του επιστημονικού μας προσωπικού είναι εγγύηση για ένα εξαιρετικό, ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα λεύκανσης δοντιών.

Η διάρκεια της θεραπείας λεύκανσης δοντιών εξαρτάται από την επιλογή της μεθόδου που θα ακολουθήσετε. Εάν η λεύκανση δοντιών γίνει στην Κλινική μας, αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο ραντεβού. Αν επιλέξετε να την κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, με τα υλικά λεύκανσης τα οποία θα σας παρέχουμε, μπορεί να διαρκέσει από 1 εβδομάδα έως και 20 ημέρες, ανάλογα με το αποτέλεσμα το οποίο θέλετε να πετύχετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Η λεύκανση δοντιών στην Κλινική μας με την λεύκανση δοντιών στο σπίτι διαφέρει ως προς τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται, τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και την μέθοδο εφαρμογής των υλικών.

Στην Κλινική Smile Ahead, η λεύκανση ολοκληρώνεται σε δύο ραντεβού ενώ στο σπίτι η λεύκανση γίνεται από τον ίδιο τον ασθενή με υλικά λεύκανσης και ατομικούς νάρθηκες των δοντιών, τους οποίους έχει προμηθευτεί από την Κλινική μας. Στην λεύκανση σπιτιού η διάρκεια εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα του ίδιου του ασθενή αλλά και από την αρχική κατάσταση και χρώμα των δοντιών του.

Σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη οποιασδήποτε θεραπείας πρέπει να ελέγχεται η συνολική στοματική υγιεινή και να προηγείται καθαρισμός των δοντιών.

Το κόστος της λεύκανσης δοντιών εξαρτάται από την επιλογή της θεραπείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της λεύκανσης δοντιών, τις διαθέσιμες θεραπείες λεύκανσης όπως και για όλη την διαδικασία που ακολουθούμε στην Κλινική μας.

Η λεύκανση δοντιών είναι μία ελάχιστα παρεμβατική θεραπεία την οποία μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε δεν παρουσιάζει θέματα στοματικής υγείας.

Η λεύκανση δοντιών δεν συνιστάται σε εγκύους και σε άτομα κάτω των 16 ετών.

Σύμφωνα με έρευνες αλλά και την εμπειρία μας, η λεύκανση δοντιών, στην πλειοψηφία των ασθενών διαρκεί αρκετό χρονικό διάστημα. Στην Κλινική μας συνιστούμε ετήσια επανάληψη με μικρότερες δόσεις υλικού λεύκανσης για διατήρηση του αρχικού αποτελέσματος.

Η διάρκεια όμως του αποτελέσματος λεύκανσης των δοντιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως: Από το αρχικό χρώμα των δοντιών του ασθενή, από την απορροφητικότητα του σμάλτου (αδαμαντίνης) των δοντιών του ασθενή σε χρωστικές, αλλά και από τις διατροφικές και άλλες καθημερινές συνήθειες του ασθενή (κάπνισμα, κατανάλωση τροφίμων και υγρών με χρωστικές όπως το κόκκινο κρασί, κλπ).

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ιατρούς μας.