ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (E.MAX)

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Οι όψεις πορσελάνης, γνωστές και ως ολοκεραμικές όψεις (e.max), είναι η πρώτη επιλογή των διασημοτήτων για να αποκτήσουν το τέλειο χαμόγελο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η αντοχή τους και το εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, τις καθιστούν την τέλεια επιλογή για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ;

Εάν θέλετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα για να κλείσετε το κενό ανάμεσα στα δόντια σας ή να βελτιώσετε το σχήμα, το χρώμα ή την υφή ενός δοντιού, τότε οι όψεις πορσελάνης είναι η ιδανική επιλογή. Σε συνεργασία με τον ιατρό του ιατρείου μας, θα σχεδιάσουμε μαζί το τέλειο χαμόγελο για εσάς, ειδικά προσαρμοσμένο στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα των δοντιών σας. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη διαδικασία που προσφέρει ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα ενώ απαιτεί ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια σας.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ;

Η ανθεκτικότητα των όψεων πορσελάνης είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου. Με την κατάλληλη προστασία, η διάρκεια ζωής τους ξεπερνάει τα 15 έτη. Έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε ραγίσματα ενώ δεν απορροφούν χρωστικές και έτσι το αισθητικό τους αποτέλεσμα διατηρείται αναλλοίωτο στον χρόνο. Εάν υπάρχουν προβλήματα βρυγμού, συνιστάται η χρήση νάρθηκα νυχτερινού βρυγμού αμέσως μετά την τοποθέτηση των όψεων.

Στο Ιατρείο Smile Ahead χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας τεχνολογίας με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα συμβατικά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι το χαμόγελό σας θα παραμείνει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Οι όψεις πορσελάνης, γνωστές και ως ολοκεραμικές όψεις (e.max), είναι λεπτές επικαλύψεις των δοντιών που κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κεραμικά υλικά (πορσελάνες) και συγκολλώνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης που χρησιμοποιούμε στην Κλινική Smile Ahead, κατασκευάζονται από διπυριτικό λίθιο, ένα πρωτοποριακό κεραμικό που προσφέρει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα και παρουσιάζει 2,5 έως 3 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με άλλα υαλοκεραμικά υλικά.

Οι όψεις πορσελάνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω του εξαιρετικά φυσικού αποτελέσματος που προσφέρουν για ένα όμορφο χαμόγελο.

Η τοποθέτηση όψεων πορσελάνης συνιστάται σε πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων στην βελτίωση του χαμόγελου ενός ασθενή, στο κλείσιμο κενών ανάμεσα στα δόντια, στην συμπλήρωση τμήματος δοντιού, στην διόρθωση του χρώματος ενός δοντιού, στην διόρθωση του σχήματος και της υφής ενός δοντιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις συνιστάται και σε ασθενείς που θέλουν ένα όμορφο χαμόγελο χωρίς ορθοδοντική θεραπεία.

Το άριστο φυσικό αποτέλεσμα αλλά και η μηδενική απορρόφηση χρωστικών από το υλικό των όψεων πορσελάνης είναι δύο από τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής. Παράλληλα, οι όψεις πορσελάνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω της ευκολίας στην εφαρμογή τους, στην ελάχιστη προετοιμασία που απαιτούν και στο μειωμένο τρόχισμα του δοντιού. Επιπλέον, οι όψεις πορσελάνης έχουν αποδειχθεί πολύ ανθεκτικές και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η διάρκεια ζωής τους ξεπερνάει τα 15 έτη με κατάλληλη φροντίδα.

Με την σωστή τεχνική και τοποθέτηση αλλά και με την χρήση πιστοποιημένων υλικών, οι όψεις πορσελάνης μπορεί να διαρκέσουν πολλά χρόνια. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η διάρκεια ζωής τους ξεπερνάει τα 15 έτη. Οι  όψεις πορσελάνης έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε ραγίσματα και δεν απορροφούν χρωστικές. Για αυτόν τον λόγο, το αισθητικό τους αποτέλεσμα διατηρείται αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων.

Στην Κλινική Smile Ahead χρησιμοποιούμε πάντα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και με ανθεκτικότητα μεγαλύτερη από τα συμβατικά υλικά. Παρ’ όλα αυτά, ο ασθενής πρέπει να συνεχίζει την καθημερινή φροντίδα των δοντιών του και μετά την τοποθέτηση όψεων πορσελάνης.

Η σωστή τοποθέτηση όψεων ορσελάνης απαιτεί μικρή ή κάποιες φορές ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια. Αυτό σημαίνει, πως σε κάθε περίπτωση ελαχιστοποιείται η ανάγκη για υπερβολικό τρόχισμα του δοντιού.

Η λεύκανση των δοντιών συνιστάται πριν την εφαρμογή των όψεων πορσελάνης . Ο λόγος είναι αφ’ ενός ότι το υλικό των ολοκεραμικών όψεων (πορσελάνη) δεν μπορεί να απορροφήσει το υλικό της λεύκανσης και αφ’ ετέρου ότι, έχοντας προηγηθεί λεύκανση των φυσικών δοντιών, μπορεί ύστερα η όψη πορσελάνης να γίνει πιο λαμπερή, αντίστοιχη των φυσικών δοντιών που έχουν ήδη λευκανθεί.

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή οποιαδήποτε ανησυχία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους ιατρούς της Κλινικής μας.