ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ (E.MAX-ΖΙΡΚΟΝΙΑ)

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Η φυσικότητα του αποτελέσματος των ολοκεραμικών στεφανών δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη λύση αισθητικής οδοντιατρικής για την αποκατάσταση προβλημάτων στα δόντια. Κι αυτό, διότι το ίδιο το υλικό τους είναι φωτοδιαπερατό, με συνέπεια οι στεφάνες αυτές να δημιουργούν την αίσθηση του φυσικού δοντιού. Μικρές ατέλειες και ελλείψεις δοντιών, αποχρωματισμοί και λεκέδες στα δόντια και κενά που σας ενοχλούν, γίνονται παρελθόν, και το χαμόγελό σας θα γίνει εντυπωσιακό και «ζεστό».

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Πέρα από την εξαιρετική εμφάνισή τους, οι ολοκεραμικές στεφάνες έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Τα πρωτοποριακά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στις επιδιορθώσεις (e.max και Ζιρκονία) φημίζονται για την ανθεκτικότητά τους και εγγυώνται την αντοχή τους στις έντονες πιέσεις και στις αποτριβές. Εάν υπάρχουν προβλήματα βρυγμού στον ασθενή, συνιστάται η χρήση νάρθηκα νυχτερινού βρυγμού αμέσως μετά την τοποθέτηση των στεφανών.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Οι ολοκεραμικές στεφάνες e.max είναι λεπτές επικαλύψεις δοντιών που κατασκευάζονται από διπυριτικό λίθιο, ένα πρωτοποριακό κεραμικό που προσφέρει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα και παρουσιάζει 2,5 έως 3 φορές υψηλότερη αντοχή σε σύγκριση με άλλα υαλοκεραμικά υλικά. Χρησιμοποιούνται στα πρόσθια δόντια και έχουν ένα εξαιρετικό φυσικό αποτέλεσμα. Λόγω της απουσίας μετάλλου, που συναντάται στις κοινές στεφάνες, οι ολοκεραμικές στεφάνες e.max δεν εμφανίζουν διαφορετικό χρώμα στο τελείωμα τους στην ένωση με τα ούλα και έχουν επίσης εξαιρετικά υψηλή αντοχή.

Οι ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίας είναι επικαλύψεις δοντιών στις οποίες το συμβατό, γκρι μέταλλο έχει αντικατασταθεί από τη ζιρκονία, ένα υλικό το οποίο προέρχεται από ένα λευκωπό φυσικό ορυκτό το οποίο φημίζεται για την αντοχή του. Σήμερα, η ζιρκονία στην Οδοντιατρική θεωρείται το υλικό με τη μέγιστη αντοχή. Στις ολοκεραμικές στεφάνες ζιρκονίας, η ζιρκονία αποτελεί τον σκελετό της κατασκευή και στη συνέχεια επενδύεται εξωτερικά με το ολοκεραμικό υλικό παρέχοντας ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Τα ένθετα είναι αισθητικές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις που κατασκευάζονται από πορσελάνη ή ρητίνη. Με τα ένθετα αποκαθιστούμε περιπτώσεις μέτριας ή μεγάλης απώλειας οδοντικής ουσίας στα πίσω δόντια, η οποία μπορεί να έχει προκύψει από τερηδόνα ή κάταγμα και δεν μπορεί να αποκατασταθεί με σφράγισμα. Η τεχνική αυτή είναι μία συντηρητική αποκατάσταση με την οποία, σε περιπτώσεις που αυτό μας επιτρέπεται από τη σοβαρότητα του περιστατικού, καταφέρνουμε να αποκαθιστούμε τα δόντια, χωρίς να προχωρήσουμε σε απονεύρωση και τοποθέτηση στεφάνης (θήκης).

Με την επίσκεψή σας στην Κλινική Smile Ahead ξεκινάτε έναν ολοκληρωμένο στοματικό έλεγχο. Το αποτέλεσμα της πρώτης αυτής επίσκεψης και η συζήτηση μαζί μας θα σας οδηγήσει στην καλύτερη λύση με τα ασφαλέστερα και τα πιο ενδεδειγμένα υλικά για το δικό σας στόμα.

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ιατρούς μας.