ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ – ΕΝΘΕΤΑ

Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Οι αισθητικές εμφράξεις και οι όψεις ρητίνης βελτιώνουν το χαμόγελό σας εύκολα και γρήγορα εξασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε τυχόν προβλήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως αποτελούν μία πολύ οικονομική λύση για τον ασθενή. Αν επιλέξετε την λιγότερη οικονομική λύση, τις όψεις πορσελάνης, τότε κάνετε την πρώτη επιλογή των διασημοτήτων για το τέλειο χαμόγελο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η αντοχή τους και το εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, τις καθιστούν την τέλεια επιλογή.

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ

Με τις αισθητικές εμφράξεις ρητίνης (όψεις ρητίνης), γνωστές ως «λευκά» σφραγίσματα, διορθώνουμε και αποκαθιστούμε προβλήματα σε δόντια, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το πόσο τερηδονισμένο είναι ένα δόντι, μπορούμε με τις αισθητικές εμφράξεις να το αποκαταστήσουμε και να έχετε ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΡΗΤΙΝΗΣ;

Οι τιμές των όψεων ρητίνης εξαρτώνται βασικά από την ποσότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ασθενή μας. Εάν η αποκατάσταση που πρέπει να γίνει είναι ιδιαίτερου σχήματος, το κόστος της όψης ρητίνης θα εξαρτηθεί και από τον χρόνο που θα απαιτηθεί από τον Οδοντίατρο για να την ολοκληρώσει σωστά.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος μίας όψης ρητίνης είναι λίγο περισσότερο από ένα μεγάλο σφράγισμα σε δόντι και αρκετά λιγότερο από μία όψη πορσελάνης. Και αυτό γιατί στην τιμή της όψης πορσελάνης πρέπει να προστεθεί και το κόστος της κατασκευής της στον Οδοντοτεχνίτη πράγμα που στην όψη ρητίνης δεν υπάρχει.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Πολλοί ασθενείς αναζητούν συχνά λύσεις για δυσχρωμίες, μικρά σπασίματα των δοντιών, κενά που τους ενοχλούν και άλλες αισθητικές βελτιώσεις. Οι όψεις ρητίνης είναι μία απλή, γρήγορη και οικονομική μέθοδος για την αισθητική αποκατάσταση της όψης των δοντιών σας ώστε να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε. Το χαμόγελό σας είναι προσωπική σας υπόθεση και δεν πρέπει να το αφήνεται στην τύχη. Σε συνεργασία με τον ιατρό, θα σχεδιάσουμε μαζί το τέλειο χαμόγελο για εσάς, ειδικά προσαρμοσμένο στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα των δοντιών σας. Οι όψεις πορσελάνης όπως και οι όψεις ρητίνης είναι μια γρήγορη διαδικασία που προσφέρει ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα ενώ απαιτούν ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια σας. Για ένα πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα οι όψεις πορσελάνης σε σχέση με τις όψεις ρητίνης είναι η ιδανική επιλογή. Μάθετε περισσότερα για τις όψεις πορσελάνης εδώ.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΕΝΘΕΤΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ - ΠΡΙΝΕΝΘΕΤΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ - ΜΕΤΑ
ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ - ΠΡΙΝΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ - ΜΕΤΑ

Συχνές
Ερωτήσεις

Σημαντικές απαντήσεις
σε θέματα που σας απασχολούν

Οι αισθητικές εμφράξεις είναι εμφράξεις με την χρήση συνθετικής ρητίνης (λευκά σφραγίσματα) με την οποία καταφέρνουμε να αποκαθιστούμε προβλήματα στα δόντια εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα περιστατικά, ανεξάρτητα από το αν τα δόντια είναι λίγο ή πολύ τερηδονισμένα.

Οι όψεις ρητίνης, ή bonding δοντιών όπως είναι γενικότερα γνωστό, είναι μία απλή και οικονομική διαδικασία για την αισθητική βελτίωση της όψης των δοντιών. Στις θεραπείες με όψεις ρητίνης χρησιμοποιούμε τη σύνθετη ρητίνη (λευκό σφράγισμα) για την αντιμετώπιση περιστατικών, όπως την τροποποίηση του σχήματος των δοντιών (π.χ. κενά), την κάλυψη μικρού εύρους δυσχρωμιών, την επιδιόρθωση γωνιών των δοντιών που μπορεί να έχουν σπάσει λόγω ατυχήματος ή μάσησης τροφής και πολλά ακόμη.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε τυχόν προβλήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πολλές φορές και σε ένα μόλις ραντεβού. Είναι δε μία οικονομική λύση για όλους τους ασθενείς.

Η σωστή τεχνική στην εφαρμογή των όψεων ρητίνης ελαχιστοποιεί την ανάγκη υπερβολικού τροχισμού των δοντιών και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της.

Η σωστή τεχνική στην εφαρμογή όψεων ρητίνης μεγιστοποιεί τη διάρκεια του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμά τους διαρκεί αρκετά χρόνια, ενώ η συντήρησή τους συνιστάται κάθε 6-10 μήνες, για να παρακολουθούνται τυχόν αποχρωματισμοί ή για την ανάγκη γυαλίσματος και μικροδιορθώσεων.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ των όψεων ρητίνης και των όψεων πορσελάνης είναι ο χρόνος εφαρμογής και το κόστος της θεραπείας. Οι όψεις ρητίνης είναι μία οικονομικότερη λύση και η εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να γίνει σε μόλις ένα ραντεβού. Οι όψεις πορσελάνης θέλουν περισσότερες επισκέψεις. Οι όψεις ρητίνης ειδικότερα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα θραύσης από τις όψεις πορσελάνης. Με την πάροδο των χρόνων χάνουν το αρχικό τους χρώμα και μπορεί να χρειαστούν αντικατάσταση, σε αντίθεση με τις όψεις πορσελάνης που δεν παρουσιάζουν κάποιο τέτοιο θέμα.

Για να μάθετε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για την δική σας περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σύνθετη ρητίνη είναι ένα υλικό πορώδες, κάτι το οποίο σημαίνει πως με την πάροδο του χρόνου απορροφά χρωστικές και έτσι αλλοιώνεται. Αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε με σωστή συντήρηση και επισκέψεις στον ιατρό.

Η εφαρμογή όψεων ρητίνης είναι μία οικονομική λύση για την αντιμετώπιση περιστατικών όπως: Η βελτίωση του σχήματος των δοντιών, η βελτίωση της συμμετρίας του χαμόγελου, το γέμισμα κενών μεταξύ των δοντιών, η βελτίωση του χρώματος ενός ή περισσότερων δοντιών, το σπάσιμο ή ράγισμα ενός δοντιού ή ακόμα και το χτίσιμο μίας ατροφικής ρίζας δοντιού.

Μετά την εφαρμογή όψεων ρητίνης μπορείτε να συνεχίσετε την κανονική φροντίδα των δοντιών σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

 Η ενημέρωση που προσφέρουμε εδώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση και θεραπεία αλλά εξυπηρετεί μόνο για την γενική ενημέρωσή σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ιατρούς μας.