ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Για περισσότερα από 25 χρόνια χρησιμοποιούμε στην Κλινική Smile Ahead τα Οδοντικά Εμφυτεύματα για να αποκαταστήσουμε την έλλειψη δοντιών στο στόμα. Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να μπορούμε να εγγυόμαστε στους ασθενείς μας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το 2006, ο ιατρός κ. Αχιλλέας Σουρμελής ήταν ο πρώτος ιατρός στην Ελλάδα που τοποθέτησε εμφυτεύματα χρησιμοποιώντας λογισμικό υπολογιστών για ψηφιακή 3D σχεδίαση (Computer Guided Implantology – SIMPLANT) και εισήγαγε αυτή τη μέθοδο στην καθημερινή Οδοντιατρική πράξη. Σήμερα, παραμένουμε πρωτοπόροι στον τομέα συνεχίζοντας να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ;

Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα (οδοντιατρικά εμφυτεύματα) είναι μεταλλικά υποκατάστατα των ριζών των δοντιών από μείγματα τιτανίου, τα οποία τοποθετούνται χειρουργικά μέσα στις γνάθους από εξειδικευμένους ιατρούς. Αναπληρώνουν με επιτυχία τον ρόλο των φυσικών δοντιών και βοηθούν ταυτόχρονα τα παραμένοντα δόντια να διατηρηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και για πολύ περισσότερο χρόνο στην φυσική τους θέση. Εδώ και 30 χρόνια κυριαρχούν ως η καλύτερη, λειτουργικά και βιολογικά, λύση για την αντικατάσταση των δοντιών που χάνονται.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ;

Η τεχνολογία των Οδοντικών Εμφυτευμάτων είναι τόσο εξελιγμένη που η λειτουργικότητα και η φυσικότητα του χαμόγελου που προσφέρουν οι αποκαταστάσεις τους δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη μέθοδο. Παράλληλα, με την σταθεροποίηση της σύγκλεισης που επιτυγχάνουν, διατηρούν τη βιολογική διέγερση της γνάθου με αποτέλεσμα την πρόληψη της οστικής απώλειας και της εικόνας «βύθισης» στο πρόσωπο.

Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, εφόσον τοποθετηθούν σωστά, λειτουργούν ακριβώς όπως τα φυσικά δόντια. Επιτρέπουν στον ασθενή να επανακτήσει όλες τις μασητικές του δυνατότητες, να βελτιώσει την ομιλία του, αλλά και να επανακτήσει το χαμόγελό του. Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα αποτελούν την πλέον εξελιγμένη και μακροπρόθεσμη μέθοδο για την αποκατάσταση της έλλειψης ενός ή περισσότερων δοντιών στο στόμα.

ΚΟΙΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση της έλλειψης ενός ή περισσότερων δοντιών αντί για γέφυρες που απαιτούν τρόχισμα υγιών δοντιών. Χρησιμοποιούνται επίσης για την ολική αποκατάσταση μίας ή και των δύο γνάθων συνολικά. Τέλος, η χρήση τους βοηθάει σε μεγάλο βαθμό και την συγκράτηση ολικών οδοντοστοιχιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΗ

Μετά από την εξαγωγή ενός δοντιού, μπορούμε να πετύχουμε άμεση αποκατάσταση με οδοντικό εμφύτευμα εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Με τη διαδικασία αυτή ο ασθενής κερδίζει πολύτιμο χρόνο για την αποθεραπεία του.

Μάθετε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

Με τη χρήση Οδοντικών Εμφυτευμάτων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα τα οποία προκαλούνται από τις τεχνητές οδοντοστοιχίες, προσφέροντας στον ασθενή σταθερότητα, λειτουργικότητα και ένα υγιές χαμόγελο.

Μάθετε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΑΘΟ

Η ολική έλλειψη δοντιών, η απώλεια ή ο τραυματισμός πολλαπλών δοντιών αλλά και η κακή ποιότητα των δοντιών, μπορεί να οδηγήσει στην θεραπεία με τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων σε όλη τη γνάθο. Στην τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων για ολική αποκατάσταση γνάθου αντιμετωπίζουμε ολόκληρο το στόμα και το πρόσωπο ως σύνολο.

Μάθετε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ 3D – GUIDED

Αυτό το οποίο καθορίζεται σήμερα ως 3D Computer Guided Implantology είναι ένας συνδυασμός τρισδιάστατης ανάλυσης της αξονικής τομογραφίας και τρισδιάστατων εκτυπώσεων. Τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει στην τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων είναι σημαντικά, καθώς επιτρέπει πολύ μεγάλη ακρίβεια στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή της θεραπείας, ελάχιστη αιμορραγία, συντομότερη διαδικασία και ηπιότερο μετεγχειρητικό πόνο.

Μάθετε περισσότερα